Γιαννης Δρακόπουλος: Ο μοναδικός εν ενεργεία αστυνομικός υπ. δημ. σύμβουλος στην Αθήνα

Ο υπαξιωματικός της Τροχαίας Αθηνών Γιάννης Δρακόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη.
Ο κ. Δρακόπουλος σημειώνει
Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Κώστας Μπακογιάννης, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.
Όντας ο μοναδικός εν ενεργεία Αστυνομικός στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας, κυρίαρχος στόχος μου είναι μια πιο ασφαλής πρωτεύουσα.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση-πρόκληση του Δημάρχου μας, να γίνω μέλος της πιο ισχυρής ομάδας με τόσο ικανούς, αξιόλογους και επιτυχημένους συνυποψηφίους, για να πάμε την
Αθήνα (ακόμα πιο) Ψηλά #athinapsila
Ήταν μια εύκολη απόφαση, αφού ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής μου και η βοήθεια προς το συνάνθρωπό μου είναι στο DNA μου.
Με αίσθημα ευθύνης, αποφασιστικότητας και ειλικρίνειας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ζητώ να συμπορευθείτε με την προσπάθειά μου να υπηρετήσω κι από αυτό το θεσμικό ρόλο τους συμπολίτες μου.
Υπόσχεσή μου… να επιστρέψω την εμπιστοσύνη σας με ειλικρινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας για κάθε γειτονιά στην #Αθήνα, δουλεύοντας με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πάθος για προσφορά.
Ο μοναδικός εν ενεργεία <br> αστυνομικός υπ. δημ. <br> σύμβουλος στην Αθήνα