Συγχαρητήρια του Κ. Μητσοτάκη στον Στ. Κασσελάκη για την εκλογή του – Τον κάλεσε να συναντηθούν

Tηλεφωνική επικοινωνία είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για την εκλογή του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον συνεχάρη για τη νίκη του και του ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

«Από κοντά, σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση, γιατί θα σου χρειαστεί. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες. Να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες… Κρατάω μία φράση που είπες, ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος, δεν είναι όπως στο ΝΒΑ» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του ο Στ. Κασσελάκης, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη του προκατόχου του. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσων με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. Τον τιμώ. Είμαι εδώ για να συντηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομίας του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης από το περιστύλιο της Βουλής.