Εκνευρισμός Κυριάκου – Πολιτευτές, χωρίς να πάρουν χρίσματα αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι

Εκνευρισμένος είναι με στελέχη τού ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς όπως γράφουν «Τα Νέα» δεν του αρέσει καθόλου που κάποιου απ’αυτούς χωρίς να πάρουν το τελικό «Οκ» «αυτοχρίζονται» υποψήφιοι.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποσαφηνίσει σε όλους ότι μόνο το κόμμα χρίζει υποψηφίους.

Εχει παρει φορα ο Κ.Τσιαρας και διοριζει υποψηφιους Δημαρχους ενω η ΝΟΔΕ στηριζει αλλον…
Παραβλέποντας τις δημόσιες σχέσεις κάτ΄ επανάληψη δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος ότι δεν θα δοθούν χρίσματα για τις ..
επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, παρά μόνο στις 4-5 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας ,υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις 3-10-18 στην Καρδίτσα για να δοθεί «χρίσμα» υποψηφίου δημάρχου στον «εκλεκτό» του γραφείου του κ.Βασίλη Τσιάκο, τρεις ημέρες μετά την σχεδόν ομόφωνη και απολύτως εμπεριστατωμένη απόφαση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας (μετά από όμοια εισήγηση της ΔΗΜΤΟ) να στηρίξει εκ νέου τον κ.Παπαλό για το Δήμο Καρδίτσας.
Το τι χαμός επικρατεί αυτή την περίοδο στην Καρδίτσα δεν λέγεται :οι απειλές περί διαγραφών πολλών στελεχών που δεν υποτάσσονται στις ορέξεις του κ.Τσιάρα δίνουν και παίρνουν. Η κατάσταση είναι έκρυθμη σε απόλυτο βαθμό .Η «μπόρα» συμπαρασύρει ισχυρά και την περιφέρεια Θεσσαλίας και μάλλον και ο κ.Αγοραστός δεν θα πρέπει να νοιώθει και τόσο καλά με την αποψίλωση στελεχών που υπέστη υπέρ του δήμου Καρδίτσας αλλά και με τις συνολικότερες αντεγκλήσεις των τοπικών στελεχών σε ένα νόμο που υπήρξε προνομιακός για αυτόν.
Με τούτα και με τα άλλα αντί ο κ.Τσιάρας να καταλήξει απόλυτος Καρδιτσάρχης και Θεσσαλάρχης όπως διακαώς επιθυμεί..