Αναφορά – βόμβα από τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα για «περίεργες διαρροές»

Στην αντεπίθεση περνά, όπως όλα δείχνουν, η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα για την υπόθεση της Novartis και όλα τα δημοσιεύματα που την στοχοποιούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους, η κ. Νικολοπούλου κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με πρόσφατη διαρροή εγγράφων από την απόρρητη δικογραφία της Novartis στην εφημερίδα DOCUMENTO.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λίνα Νικολοπούλου ενημέρωσε τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς η διαρροή φαίνεται να προήλθε είτε απευθείας από την Εισαγγελία Διαφθοράς είτε από τον «προστατευόμενο» μάρτυρα, γεγονός που καθιστά άκυρη την σχετική μαρτυρία ενώ ταυτόχρονα εγείρονται και σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία που ακολουθείται καθώς και αν πρόκειται για «στημένους» μάρτυρες που παίζουν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια με την «ανοχή» της δικαιοσύνης.

Η κ. Νικολοπούλου, σύμφωνα με τους δικαστικούς κύκλους στην αναφορά της λέει μεταξύ άλλων: «Δεν με απασχολεί ο έλεγχος από καμία αρχή συμπεριλαμβανομένης και της εισαγγελίας. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι για περισσότερο από δύο χρόνια με ελέγχουν επιμόνως, έχοντας προβεί μέχρι και σε κατάσχεση φορολογικών εγγράφων και ενώ δεν μου ασκείται καμία δίωξη, συνεχώς διαρρέονται δήθεν νέες αποκαλύψεις για να συντηρούν μέσω εμού αρνητική δημοσιότητα για τον σύζυγό μου.

Τα υπόγεια

Δεν πρόκειται για αποκαλύψεις κατ’ αποκλειστικότητα αλλά για λάσπη κατ’ αποκλειστικότητα από τα γνωστά υπόγεια… Δεν πτοούμαι γνωρίζω ποιοι είναι και πως λειτουργούν, θα ασκήσω κάθε ένδικο και εξώδικο μέσο που έχω στη διάθεση μου για να αποκαλύψω με στοιχεία τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψεύδη και τις εναντίον μου συκοφαντίες και θα τα φέρω ενώπιον της δικαιοσύνης όσο χρόνο κι αν μου πάρει».

H υπόθεση αναμένεται να έχει συνέχεια καθώς προκύπτουν πολύ σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τις μεθοδεύσεις που έχουν γίνει στις υποθέσεις που σχετίζονται με το χώρο της Υγείας, και ειδικά σ’ αυτήν για τη Novartis. Διότι, όπως έλεγαν δικαστικές πηγές που δεν ελέγχονται από το σύστημα της κυβέρνησης «αν έδωσε η Εισαγγελία τέτοια απόρρητα στοιχεία ή αν ο ένας από τους μάρτυρες με την κουκούλα μίλησαν πέρα των δικαστών τότε δημιουργείται μείζον θέμα και για τη Δικαιοσύνη και για το Μαξίμου.

Πηγη: in.gr