EY :Έχουμε αποχωρήσει απο τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Folli Follie

Από τις 19 Σεπτεμβρίου η ΕΥ σταμάτησε τους ελέγχους σε επιλεγμένα κονδύλια της Folli Follie λόγω «λόγω ελλιπούς συνδρομής της Εταιρείας στο έργο μας», καταγγέλλει. Ηελεγκτική εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν υπέγραψε σύμβαση για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια πρόσφατων ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων, στα οποία γίνεται αναφορά στο όνομα της ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ (ΕΛΛΑΣ) ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε. («ΕΥ») για την υπόθεση της FF Group, θεωρούμε υποχρέωσή μας να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η EY, με την από 13 Ιουνίου 2018 σύμβασή της με την “Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία” («Εταιρεία»), ανέλαβε τη διενέργεια προσυμφωνημένων διαδικασιών σε συγκεκριμένα κονδύλια των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση του 2017.

Η ΕΥ ποτέ δεν προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας της χρήσης 2017.

Παραπέμπουμε στην από 19 Ιουνίου 2018 ανακοίνωσή μας σχετικά με τα ανωτέρω.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, η ΕΥ γνωστοποίησε στην Εταιρεία τη διακοπή της σύμβασης διενέργειας προσυμφωνημένων διαδικασιών, λόγω ελλιπούς συνδρομής της Εταιρείας στο έργο μας.

Οποιαδήποτε πληροφορία αναφέρει κάτι διαφορετικό από τα ανωτέρω για την ΕΥ, είναι απολύτως αναληθής και δεν αντανακλά την πραγματικότητα.