Ισόβια στους τρεις Αλβανούς κακοποιούς για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Παραδειγματική τιμωρία, όπως ζήτησε ο εισαγγελέας, επιφύλαξε το δικαστήριο στους τρεις Αλβανούς κακοποιούς που δικάστηκαν για τη στυγερή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Τους καταδίκασε σε ισόβια μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία.

Ειδικότερα το Δικαστήριο επέβαλε ισόβια στον Ιμπραχήμ Μπραχιμάι, ο οποίος πυροβόλησε τον Μιχ. Ζαφειρόπουλου (φυσικός αυτουργός). Επίσης το δικαστήριο τον καταδίκασε, πέραν των ισοβίων, σε ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ισόβια επιβλήθηκαν και στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας, Ολντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Με ένα ευχαριστώ στην ελληνική δικαιοσύνη και τους ενόρκους υποδέχτηκε η χήρα του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του.

«Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το Μιχάλη» ανέφερε η χήρα του αδικοχαμένου ποινικολόγου. Και όταν κλήθηκε να απαντήσει αν την ανακουφίζει η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου είπε: «Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή τους (σ.σ. κατηγορουμένων) γιατί ήταν φυλακή και είναι φυλακή και θα είναι φυλακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς και δυστυχώς ούτε για μένα και τα παιδιά μου».