Ο Νίκος Νικολόπουλος για τον θάνατο του Πάνου Γεωργαντά

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας και νυν υποψήφιος βουλευτής με την Ενωση Κεντρώων Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Πάνου Γεωργαντά:
«Έφυγε και ο Πάνος Γεωργαντάς… Οι πρωτοπόροι μιας άλλης εποχής, με έντονο το μεταπολιτευτικό δημιουργικό αποτύπωμά τους, ένας-ένας απέρχονται. Αφήνουν, όμως, πίσω τους το ανεξίτηλο παράδειγμα μιας απόλυτα πετυχημένης οικογενειακής, επιχειρηματικής και κοινωνικής διαδρομής.
Ο Πάνος Γεωργαντάς είχε το χάρισμα να σκέφτεται νηφάλια και συνετά και να πράττει ανάλογα. Μεγαλούργησε με την ΔΥΤΕΛΛΑΣ στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων και ταυτόχρονα έδρασε με σωφροσύνη ως πολιτικός και κοινωνικός παράγοντας της πόλης, τόσο σαν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», όσο και σαν συνάνθρωπος της ανιδιοτέλειας, της προσφοράς και της φιλανθρωπίας.
Κρατώ στο «μπαούλο» των αναμνήσεών μου τις κοινές δράσεις μας και όλα τα ακριβά στοιχεία μιας ανεκτίμητης οικογενειακής φιλίας. Ήμουν ο πιο μικρός ομοτράπεζος της επιφανούς παρέας του Πάνου, του αείμνηστου Σπύρου Δούκα, του Νίκου Δούρου, του Γιάννη Ανδρουλάκη, του Γιάννη Βερβίτα, του Βασίλη Σπηλιόπουλου, του Βασίλη Μακιού.
Ο εκλιπών μου πρόσφερε αφειδώλευτα την συμπαράστασή του στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή μου, με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και σήμερα ως ελάχιστο ανταποδοτικό χρέος στη μνήμη του, ομολογώ ότι σπανίζουν στις μέρες μας άνθρωποι όπως ο Πάνος Γεωργαντάς, που αφήνει πίσω του σαν παρακαταθήκη μια σπάνια συλλογή προτερημάτων.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»