Γιατί συνεχίζει τις επιθέσεις ο Τσίπρας στον Στουρνάρα ;

O Αλέξης Τσίπρας ακόμα και τώρα που οδεύει ολοταχώς προς την αντιπολίτευση δεν ξεχνά να επιτίθεται στον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα γράφει το Βήμα της Κυριακής στη στήλη Βηματοδότης.

Στην τελευταία τηλεοπτική  μελαγχολική εμφάνιση του (χωρίς υποδοχές και τυμπανοκρουσίες) όπως στο παρελθον, τον χαρακτήρισε «λαγό του Κυριάκου», τον ταύτισε με τον Βέμπερ καιτον Ρέγκλινγκ, τον κατηγόρησε για αχρείαστη προληπτική  γραμμή στήριξης και χαρακτήρισε «μπακαλίστικους»τουςλογαριασμούς του για το δημοσιονομικό κενό που δημιουργείται από τις προεκλογικές παροχές του…

Γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κεντρικού τραπεζίτη. Ο κ Στουρνάρας αφού μας περιέγραψε ως σημαντική τη συμβολή των μπακάληδων στην ελληνική οικονομία, σημείωσε ότι οι υπολογισμοί της ΤτΕ, και όχι οι δικοί του, είναι μετριοπαθείς.

Εστιάζονται σε συγκεκριμένα υποδείγματα και σε μοναδικά στοιχεία που διαθέτει αποκλειστικά η Διεύθυνση Μελετών της ΤτΕ στην οποία να σημειώσω προΐσταται η σύζυγος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Χέδερ Ντενίζ Γκίμπσον.
Πηγη: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ