Νίκος Νικολόπουλος: Επιβάλλεται η Πάτρα να έρθει και πάλι στο προσκήνιο

Την πρόθεση του να ξαναφέρει την Πάτρα στο προσκήνιο και στο πολιτικό κέντρο λήψεως αποφάσεων της Αθήνας, επαναβεβαιώνει με την αποψινή του συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Plaza» της πρωτεύουσας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος.

Ήδη το ενδιαφέρον όχι μόνο του κόσμου, αλλά και των Αθηναϊκών ΜΜΕ καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένο για την αποψινή επίσημη παρουσίαση του Συνδυασμού «Νέα Πάτρα», κάτι που επικυρώνει και η ανταπόκριση σημαντικών προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, εκκλησιαστικό, εκδοτικό και δημοσιογραφικό χώρο που αναμένεται να παραστούν και να χαιρετήσουν την εκδήλωση.

Μετά την θριαμβευτική ανταπόκριση των Πατρινών που πρόσφατα γέμισαν ασφυκτικά το ξενοδοχείο «Patra Palace» της Πάτρας, ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσιάζει την Αυτοδιοικητική του πρόταση και στην Αθήνα, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συσπειρώσει και να κινητοποιήσει προς όφελος της πόλης, τους περίπου 15.000 των Πατρινών που ζουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα. «Πρόκειται για έναν από τους «κρυμμένους θησαυρούς» της Πάτρα μας: Αυτές οι χιλιάδες των συντοπιτών μας που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα, μπορούν να γίνουν με τις δύναμη και τις επαφές που διαθέτουν, ο κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης για την πόλη μας, με μπροστάρη πάντοτε τον ιστορικό και δραστήριο Σύλλογο των εν Αθήναις Πατρινών» σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος και υπογράμμισε: «Εμείς σπάμε τα στεγανά και τις περιχαρακώσεις. Δεν θέλουμε μία πόλη «αυτιστική», μία Πάτρα στείρας διαμαρτυρίας, εσωστρεφή και μίζερη όπως την έχει καταντήσει ο απερχόμενος κ. Πελετίδης. Σχεδιάζουμε και ως Δημοτική Αρχή θα δημιουργήσουμε, μία Πάτρα εξωστρεφή με φυγόκεντρη αντίληψη, που θα εκτινάξει το ελατήριο της ανάπτυξης και θα διεκδικήσει ισότιμα και δυναμικά τις πολλαπλές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση πατώντας https://youtu.be/oXf0DXL89EM