Ακούει…και αποφασίζει ο Νικολόπουλος για τον Δήμο Πατρέων

Το βράδυ της Πέμπτης στις 7, στο ξενοδοχείο «Patras Palace» ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, έχοντας ήδη αφουγκρασθεί προτροπές τοπικών πολιτικών, συνδικαλιστικών και κοινωνικών παραγόντων, που του ζητούν να ηγηθεί συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, προχώρησε σε μια αμφίδρομη κίνηση.

Κάλεσε ενεργούς πολίτες απ’ όλο το πολιτικοοικονομικό φάσμα της πόλης, προκειμένου να εξωτερικεύσει τις δικές του σκέψεις, αλλά κυρίως ν΄ακούσει τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε την ευκαιρία τις ημέρες των εορτών να συνομιλήσει με εκατοντάδες συμπολίτες σε γειτονιές της Πάτρας. Προβλέπεται πύκνωση τέτοιου είδους επαφών, καθώς έχει ήδη ανταποκριθεί σε προσκλήσεις για συναντήσεις σε σπίτια, προκειμένου να επεξεργασθεί επαρκώς τα μηνύματα που εκπέμπονται από τους απλούς πολίτες.

Ο Αχαιός βουλευτής όπως θα πει και την Πέμπτη, έχει την βαθιά πεποίθηση ότι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, είναι εφικτό και πρέπον να κερδηθεί η μάχη των δημοτικών εκλογών. Θεωρεί ότι θα είναι «ανήκεστος» η οπισθοδρόμηση της Πάτρας, αν παραμείνει για άλλη μια 5ετία ο Δήμος στα χέρια του ΚΚΕ.

Θα ήταν έστω και ανεκτή η παραμονή του ανθρώπινα συμπαθούς Πελετίδη στο Δημοτικό Μέγαρο, αν σ’ αυτό δεν είχε εγκατασταθεί το ΚΚΕ. Ο Πελετίδης αποκάρδιωσε και διέψευσε τους Πατρινούς, γιατί επέτρεψε στο ΚΚΕ να δημαρχεύει και ο ίδιος να είναι απλός διεκπεραιωτής των κελευσμάτων του Περισσού.

«Η Πάτρα δεν έχει Δήμαρχο και είναι επικίνδυνο και προσβλητικό να εκτρέπεται η πορεία της πόλης στους ιδεοληπτικούς «δρόμους» και τα δογματικά αδιέξοδα μιας μειοψηφίας της τάξης μόλις του 8%», συνηθίζει να λέει σε όλες τις επαφές του ο Νίκος Νικολόπουλος.

Τονίζει επίσης ότι:

«Το ΚΚΕ δεν πιστεύει στην ανάπτυξη, την ελεύθερη οικονομία και την πρόοδο. Έχουν μείνει κολλημένοι σε οπισθοδρομικές κομματικές στενόμυαλες πολιτικές …

Αυτή είναι η κριτική μας στον Κώστα Πελετίδη, σε έναν «ευνουχισμένο» Δήμαρχο που δεν θέλει την εκμετάλλευση της λιμενικής ζώνης, την έλευση του φυσικού αερίου, το φράγμα Πείρου – Παραπείρου, την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας μέσα από το ΣΔΙΤ…».

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση στην αυριανή τοποθέτησή του θα δώσει ο ανεξάρτητος βουλευτής στις αντίπαλες υποψηφιότητες του Κώστα Πελετίδη και θα είναι σαφής και αυστηρός.

Όπως επισημαίνεται από το στενό περιβάλλον του Νικολόπουλου, έχει την άποψη ότι «προοδευτικές, ανεξάρτητες, κατ’ επίφαση, υποψηφιότητες που εμφανίζονται ως δήθεν  «αντίπαλες», στην ουσία είναι «δορυφόροι» του Πελετίδη με σκοπό μία αντιμισθία ή μία αντιδημαρχία!

Η νίκη θα προέλθει μόνο με τις δυνάμεις που εκ προοιμίου συμφωνούν ότι θα είναι απέναντι στην επιλογή του ΚΚΕ, όποιος και είναι στον 2ο  γύρο, γιατί η πόλη δεν πρέπει  χάσει άλλη μια πενταετία»!