Μητσοτάκης:Τέλος στην ασφυκτική φορολογία, θα μειώσουμε ΕΝΦΙΑ και εργοδοτικές εισφορές

«Ενισχυμένος» από το κλίμα ενότητας στα ηγετικά κλιμάκια της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επικράτησε κατά  διήμερο των εργασιών του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το κόμμα του σε «απόλυτη εκλογική ετοιμότητα» και απηύθυνε κάλεσμα προς τους διπλά εξαπατηθέντες ψηφοφόρους των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προσδοκώντας στη δική τους μεταστροφή, που αποτελεί τον αποφασιστικότερο παράγοντα για να κατακτήσει την διευρυμένη κοινοβουλευτική αυτοδυναμία που διεκδικεί.

«Οι επόμενες εκλογές δεν είναι μια μάχη για πολιτική κυριαρχία. Είναι μια μάχη για την ψυχή του Έθνους», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των γαλάζιων στελεχών που βρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo των Σπάτων για το κλείσιμο του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ. «Σήμερα βάζουμε το κόμμα σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Δεν θα αφήσουμε μέρα να πάει χαμένη», συμπλήρωσε.

«Αργά ή γρήγορα θα στηθούν οι κάλπες. Και τότε οι σημερινοί κυβερνώντες θα πάρουν το μάθημα τους», είπε σε άλλη αποστροφή της ομιλίας του. Και χωρίς να προσδιορίσει τον χρόνο κατά τον οποίο εκτιμούν ο ίδιος και το επιτελείο του ότι θα στηθούν οι κάλπες, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε: «Ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα!  Στη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία. Στην Ήπειρο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο. Στην Κρήτη, το Ιόνιο, το Αιγαίο. Στη Γερμανία, την Αγγλία, στην Αμερική, στην Αυστραλία. Παντού. Όπου χτυπάνε οι καρδιές των Ελλήνων! Ο αγώνας για να φύγουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και οι συνεργοί τους από την εξουσία θα είναι συνεχής».