Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό – 60χρονος αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο

Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος του 76χρονου ασθενή με κοροναϊό, που βρισκόταν διασωληνωμένος σε απλή κλινική στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο θάνατος του άντρα φαίνεται να οφείλεται σε ανθρώπινη παρέμβαση.

Συγκεκριμένα ένας 60χρονος φέρεται να κρύβεται πίσω από το θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό, σύμφωνα με  τη δικογραφία που σχηματίζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν πάρει αποτυπώματα από τα μηχανήματα, με τα οποία ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες ανεπίσημες ταυτοποιούνται με αποτυπώματα του 60χρονου ασθενούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν πως έγινε το σκηνικό του θανάτου και πως ο 60χρονος ασθενής που νοσηλευόταν μαζί με τον 76χρονο προέβη σε αυτή την κίνηση και του «έκοψε» την παροχή οξυγόνου.

Λόγω της νοσηλείας του με κοροναιό, ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το ποινικό και το ψυχιατρικό του παρελθόν.

Το χρονικό

Όταν οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε συμβεί ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας.

Ο άνδρας που κατέληξε, ηλικίας 76 ετών, ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί κατά πληροφορίες διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.

Ξαφνικά νωρίς το απόγευμα ο ασθενής απεβίωσε κάτι που έκανε τους γιατρούς να ανησυχήσουν και να ψάξουν λίγο περισσότερο την υπόθεση. Διαπίστωσαν, λένε οι πληροφορίες, ότι υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.