Ξανανοίγουν τα γήπεδα – Με κόσμο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ-Ομόνοια και SL1!

Η απόφαση για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα πάρθηκε, με την αρμόδια επιτροπή των γιατρών / λοιμωξιολόγων να δίνει το «ΟΚ» στη σημερινή συνεδρίαση. Οι λοιμωξιολόγοι άναψαν το πράσινο φως για παρουσία του κόσμου στα γήπεδα με 10% ανά θύρα και συνολικά 3.500 φιλάθλους ανά γήπεδο, όποια και αν είναι η χωρητικότητα του.

Σε πρώτη φάση το πλάνο της κυβέρνησης, κατόπιν έγκρισης των υγειονομικών αρχών είναι να εφαρμοστεί πιλοτικά για τις προσεχείς εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ήδη μάλιστα οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να βγάλουν εισιτήρια για το ματς της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη με τη Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Από εκεί και πέρα θα ενημερώσει και την UEFA για την παρουσία κόσμου στο Καραϊσκάκη για το ματς με τους Γάλλους, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεση της.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια στην Τούμπα στην πρεμιέρα του Δικεφάλου του βορρά για τους ομίλους του Europa League.

Όσον αφορά τη Superleague αναμένεται να γίνει πιλοτικά σε ένα ή δυο ματς της 6ης αγωνιστικής, ενώ είναι πιθανό εντός της ημέρας να βγουν κι επίσημες ανακοινώσεις για την απόφαση της κυβέρνησης.