Ο Χάρης Καρώνης της Viva Wallet συμφώνησε με τον Μπομπ Ντάιαμοντ για την Praxia

Ο μέτοχος της Praxia Bank Μπομπ Ντάιαμοντ αποφάσισε να πουλήσει το σύνολο της συμμετοχής του στην Praxia Bank στον Χάρη Καρώνη, ιδιοκτήτη της Viva Wallet.

Ο κ. Ντάιαμοντ της Atlas που έχει το 100% των μετοχών της Praxia, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και «κλείδωσε» τη μεταβίβαση του πακέτου μετοχών του στον κ. Καρώνη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία, εκτός απροόπτου, και να δοθούν οι εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές (ΤτΕ, SSM).

Ποιος είναι ο Χάρης Καρώνης 

Το 1991 αποφοίτησε από το 11ο Λύκειο Περιστερίου με Άριστα. Το 1992 εισάγεται στο Τεχνικό Επαγγελματικό Ίδρυμα Πειραιά στο τμήμα Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων. Το 1994 πήρε το πτυχίο του.

Το 1991-99 εργάστηκε ως Μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου στον Αθήνα 9,84 και στο Jeronimo Groovy.

Το 1996 συμμετείχε στη δημιουργία της μεγαλύτερης βάσης δεδομένων τραγουδιών στο ελληνικό Internet (music.groovy.gr).

Συμμετοχή από το 1997-99 στην Εθνική επιτροπή Τηλεπικοινωνιών η οποία είχε ως σκοπό τη δημιουργία και καταγραφή του πλαισίου λειτουργίας του Internet στην Ελλάδα.

Το 1998 επιμελήθηκε την ύλη του διαδραστικού επιμορφωτικού οδηγού για το Internet και τις παρεχόμενες προς τους χρήστες αυτού,υπηρεσίες για τον “Παροχέα Υπηρεσιών Internet”.

Το 1999 διεκπεραίωσε τον επανασχεδιασμό και την εγκατάσταση του δικτύου στον κόμβο Internet του ελληνικού στρατού, καθώς και τον σχεδιασμό και την κατασκευή του Web site του Ελληνικού στρατού. Από το 2000 ίδρυσε την εταιρεία Technology Marketing & communication Realize SA, στην οποία απασχολούνται 27 άτομα & εδρεύει στην οδό Κηφισίας 64 Μαρούσι.

Το 1999 βραβεύτηκε στα Web Awards για το site της σοκολάτας Crunψh. To 2000 βραβεύτηκε στα Web Awards ως Best Project Manager για τα site των προϊόντων NESCAFE & MILKO και άλλες 12 διακρίσεις σε διάφορα διαφημιστικά sites στο Φεστιβάλ Διαφήμισης.