Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Δεικτάκης – Υπέστη ανακοπή μέσα στο γήπεδο

Έπειτα από 12 ώρες μάχης για τη ζωή του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Δεικτάκης, άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο 71χρονος είχε υποστεί ανακοπή χθες το απόγευμα λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ – ΑΕΚ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός με την ασφάλεια του γηπέδου, αλλά και τους εθελοντές διασώστες να σπεύδουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στο γήπεδο και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το θάνατο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Δεικτάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την πιο βαθιά της θλίψη για την απώλεια του πρώην βουλευτή του κόμματός μας Γιώργου Δεικτάκη.

Ο Γιωργος Δεικτάκης διετέλεσε σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και εξελέγη τέσσερις φορές βουλευτής Ηρακλείου.

Η προσφορά του στην παράταξή μας αλλά και τον τόπο του ήταν μεγάλη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.