Η Palladian Conferences διοργανώνει το FINTECH FORUM

H Palladian Conferences σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σάκκουλα διοργανώνουν συνέδριο για τον κλάδο των Fintech, δηλαδή τεχνολογιών που σχετίζονται με τον χρηματοοικονομικό κλάδο. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο N.J.V Athens Plaza.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στους τρόπους δημιουργίας ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος, στο οποίο μπορούν να δραστηριοποιηθούν καινοτόμες ψηφιακές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στους τρόπους αξιοποίησης του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της χώρα μας.Στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν εφαρμογές στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η ανάπτυξη του FINTECH μπορεί να συνεισφέρει στην εθνική οικονομία καθώς αποτελεί έναν αναδυόμενο κλάδο στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, υποστηρίζοντας τεχνολογικούς παρόχους, διευκολύνοντας τη διεύρυνση του τραπεζικού τομέα με νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εισάγοντας παράπλευρες θετικές συνέργειες στην ανταγωνιστικότητα της χώρας, καθώς και στην απασχόληση.

Στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, στις οποίες υπάγονται και οι ασφαλιστικές υπηρεσίες, η τεχνολογία αλλάζει δραστικά τον τρόπο παροχής των «κλασσικών» υπηρεσιών όπως: τη διαχείριση καταθέσεων, την παροχή δανείων, τη διαχείριση επενδύσεων και τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Παράλληλα, δημιουργεί νέες προηγμένες υπηρεσίες που πηγάζουν από την ανάπτυξη των ασύρματων δικτύων με πολύ υψηλές ταχύτητες και την συνακόλουθη εξέλιξη των smartphones.

Η θεματολογία που θα συζητηθεί είναι η εξής:
ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: Building The Bank Of The Future
ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ: New Payment Methods
ΕΝΟΤΗΤΑ ΙII: Banks And Fintechs Come Together

Επιβεβαιωμένοι Ομιλητές:
Σταυρούλα Καμπουρίδου, Head of Fintech Innovation Hub, Advisor of the Governor
Δημήτρης Λιτσικάκης, Global Head of FinTech, deVere Group, “Beyond FinTech”
Αλέξης Πανταζής, Executive Director, Hellas Direct
Δημήτρης Τσατίρης, Country Manager, Ebury Hellas
Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθύνων Σύμβουλος, ΤοATOMO Ltd
Τάσσος Ρεπάκης, Head of Legal & Compliance at CoinSchedule
Βασίλης Παναγιωτίδης, Διευθυντής Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών