Η «ύποπτη διαρροή» για δέσμευση των λογαριασμών του ζεύγους Στουρνάρα

Μία σχεδόν πανομοιότυπη ανάρτηση σε δύο ιστοσελίδες λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, προκάλεσε συναγερμό σε κυβέρνηση και ΤτΕ.

Η όντως εντυπωσιακή “είδηση” πως δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γ.Στουρνάρα μετά από παραγγελία του ΚΕΦΟΜΕΠ και στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο της Novartis, που αργά χθες το βράδι μπήκε πρώτο θέμα σε τραπεζικό site, διαψεύδεται.

Το ίδιο το site, αφενός απέσυρε την “είδηση” από την πρώτη σελίδα και αφετέρου επικαλείται τραπεζικές πηγές που δήλωναν άγνοια για το θέμα, αλλά και ενημερωμένη εισαγγελική πηγή που είπε ότι “θα ήταν δύσκολο να υπάρχει τέτοια απόφαση για τον Στουρνάρα”.

όλο αυτό το σιγοντάριζε το Μαξίμου διαρρέοντας χθες αργά το βράδυ από τα μπαράκια που τα έπιναν  ότι «αν του ασκηθεί δίωξη ούτε ο Ντράγκι τον σώζει ούτε κανένας»
Δεν ξέρουν ότι και 100 διώξεις να ασκήσουν δεν πρόκειται να κάνουν κάτι.
Απαιτείται αμετάκλητη απόφαση

Συνεργάτης του Γ.Στουρνάρα μας ενημέρωσε σήμερα το πρωί , ότι “πρόκειται για ευσεβείς πόθους των …γνωστών αγνώστων που χρησιμοποιούν ως γραφείο τύπου τον γνωστό για τις ακροδεξιές του θέσεις δημοσιογράφο”.